top of page

Om oss

Spira är ett socialt företag

 Vi mäter vår framgång i samhällsnytta och vårt mål är att integrera människor på arbetsmarknaden. Eventuell vinst återinvesteras i verksamheten. 

HÅLLBART - ÄKTA - AFFÄRSMÄSSIGT- ENGAGERANDE

Alla människor ska ha rätt till en meningsfull vardag och känna att de bidrar till samhället med 100% av sin egen förmåga. Vi behöver se över våra arbetsplatser - hur vill vi att det ska se ut där vi arbetar? Finns det plats för olikheter och olika förmågor eller måste alla vara formade på samma sätt? För att bygga ett hållbart samhälle och minska utanförskapet  behöver vi börja med oss själva och inkludera människor på våra egna arbetsplatser. 

växter

Medarbetare

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Vad vi gör

Till Spira kommer människor som vill hitta tillbaka till arbetslivet. Just nu behöver de lite extra stöd för att komma tillbaka och hitta sin väg. Genom att arbetsträna hos Spira får människor testa sina förmågor och använda sin kompetens och drivkraft samt återfå tron på sig själva. Spira erbjuder en mängd olika tjänster till de företag som samarbetar med oss. Vi tillverkar och säljer även hållbara produkter som vi säljer vid våra återkommande popup-event. Allt detta innebär att  det finns många olika arbetsuppgifter för den som arbetstränar hos oss. Vi tror inte att en lösning passar alla, utan utgår från varje individs intresse och förmåga. Alltid med målet att på sikt kunna arbeta och försörja sig själva. 

Läs mer om hur ditt företag kan samarbeta med oss.

Vi samarbetar med

image001.png
Logo_Coompanion_korall.png
Fremia-logo_gron.png
bottom of page