top of page

Hjärtligt välkommen

Att arbetsträna hos Spira

Vi tror att viljan att vara delaktig och behövd finns inom alla oss människor. Spiras idé är att hitta det där fröet – och skapa förutsättningar för det att gro. Vi vill vara en länk mellan det lokala näringslivet och dig som ännu inte har full kapacitet att arbeta på den vanliga arbetsmarknaden. Hos Spira får du en chans både att utforska din kapacitet i en trygg miljö och att lära känna företag i närområdet.

Vi vill vara ett alternativ för dig som vill närma sig arbetsmarknaden för ett arbete på kontor i  framtiden. Men också för dig som är kreativ och har idéer och vill skapa/tillverka produkter som går  att sälja till anställda på företagen vi samarbetar med eller till personer som bor i närområdet.

 

Välkommen att höra av dig! 

IMG_5499.jpg
Vi tror inte att en lösning passar alla

För att skapa bästa möjliga förutsättningar dig som behöver stöd in i arbetslivet kommer vår verksamhet att ständigt utvecklas och innehålla många grenar. Vi strävar efter att vara flexibla – både när det gäller dina behov av arbetsträning och  gentemot de företag som köper våra tjänster och produkter.

bottom of page